DERDE KANAAL ELEVEN SPORTS NU OOK BESCHIKBAAR BIJ ORANGE IN BRUSSEL EN WALLONIË

By 1 December 2017Press NL

Antwerpen, [01/12/2017] – ELEVEN SPORTS en Orange Belgium hebben een deal bereikt over de distributie van Eleven Sports 3 (in HD) in Brussel en Wallonië. De overeenkomst komt er nadat het derde kanaal van Eleven Sports werd geïmplementeerd op het VOO-kabelnetwerk. Orange maakt in Brussel en Wallonië gebruik van dat netwerk.

Eleven Sports en Orange hebben een akkoord bereikt over de distributie van het derde kanaal van Eleven Sports, dat in Wallonië en Brussel in het standaard digitale tv-pakket van Orange wordt opgenomen. Orange maakt in Franstalig België gebruik van het VOO-kabelnetwerk en het derde kanaal werd daar op 1 december op geïmplementeerd. Eerder dit jaar nam ook Proximus het derde kanaal al op in zijn digitale sportpakketten. Bij Orange wordt het derde kanaal (in HD) in het standaard digitale tv-pakket opgenomen.

De doorwinterde sportliefhebber kan op het derde kanaal van ELEVEN SPORTS genieten van meerdere live voetbalwedstrijden uit La Liga, Serie A of Ligue 1 die door het overaanbod niet uitgezonden (kunnen) worden op Eleven Sports 1 of Eleven Sports 2. Daarnaast zijn er nog veel andere live sportevenementen te zien op Eleven Sports 3: alle wedstrijden uit de Euro Hockey League, Cage Warriors en UFC Fighting en het Wereldkampioenschap Darts zijn daar maar enkele voorbeelden van.

“Deze deal met Orange zorgt ervoor dat de extra sport content op ons derde kanaal in nog meer Belgische huiskamers beschikbaar zal zijn”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “En dat verheugt ons uiteraard. Het blijft immers onze ambitie om onze exclusieve sporten naar zoveel mogelijk fans in de markt te brengen.”

“We zijn heel blij dat we Eleven Sports 3 kunnen toevoegen aan ons aanbod (kanaal 34) dat bestaat uit een hele reeks thematische kanalen, waaronder sportkanalen, entertainment, zenders speciaal voor de kids… waardoor Orange LOVE voor elk wat wils biedt”, zegt Christina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium. “En zo blijven we ons aanbod verder uitbreiden zodat onze klanten kunnen blijven genieten van premium content zonder extra te moeten betalen.”

In Vlaanderen maakt Orange gebruik van het kabelnetwerk van Telenet, maar op dit ogenblik is er nog geen akkoord met Telenet om Eleven Sports 3 te kunnen opnemen in het Orange-aanbod in Vlaanderen.

Leave a Reply