ELEVEN SPORTS BEREIKT NIEUWE DEAL MET DE NFL

By 5 september 2018Press NL

Antwerpen, [5/09/2018] – ELEVEN SPORTS zal ook de komende twee seizoenen de National Football League (NFL) uitzenden. In de nacht van donderdag op vrijdag begint de nieuwe competitie met het duel tussen titelverdediger Philadelphia Eagles en uitdager Atlanta Falcons, live en exclusief op ELEVEN SPORTS.

Sinds de doorstart van ELEVEN SPORTS in België en Luxemburg speelt de NFL een prominente rol in het rechtenpakket van de sportzender. Ook de komende twee seizoenen, tot het seizoen 2019-2020, zal ELEVEN SPORTS de Sunday Night, Monday Night en Thursday Night wedstrijden uit de NFL live uitzenden. Dat is telkens ’s nachts, maar daags nadien worden er uiteraard ook herhalingen getoond. Elke week zullen er op de kanalen van ELEVEN SPORTS dus drie live wedstrijden te zien zijn. De apotheose van het NFL-seizoen staat op zondag 3 februari 2019 op het programma: de Super Bowl LIII.

Programma eerste week NFL op Eleven Sports:
 Donderdag 6/09 om 02u15: Philadelphia – Atlanta (Eleven Sports 2)
 Zondag 9/09 om 02u15: Greenbay – Chicago (Eleven Sports 2)
 Maandag 10/09 om 01u15: Detroit – New York Jets (Eleven Sports 2)

“De NFL is een van de spectaculairste competities ter wereld en de populariteit van American Football groeit ook in België. De Super Bowl is een mega-evenement met meer dan honderd miljoen kijkers wereldwijd”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Naast onder andere LaLiga, Serie A, NBA, UFC en nu dus opnieuw de NFL werden ook de Bundesliga, de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 en de Nations League al aan ons uitgebreide rechtenpakket toegevoegd. Daardoor zijn wij zonder twijfel de meeste complete sportzender van België zijn.”

Leave a Reply