ELEVEN SPORTS BRENGT HIPSTE MMA-EVENEMENT TER WERELD OPNIEUW NAAR BELGIË

By 28 Februari 2018Press NL

Antwerpen, [28/02/2018] – Eind november 2017 organiseerde ELEVEN SPORTS in samenwerking met Cage Warrios voor het eerst een groot MMA-evenement in België. Na het succes van die eerste editie kondigen ELEVEN SPORTS en Cage Warriors met veel trots een tweede Cage Warriors-avond aan, die op 16 juni zal doorgaan in de Lotto Arena in Antwerpen.

Cage Warriors 89 was het allereerste MMA-evenement van die omvang op Belgische bodem. De gevarieerde fightcard, met veel Antwerpse MMA-vechters, maar ook internationale toppers, maakte van Cage Warriors 89 een groot succes. Door de vlotte samenwerking tussen ELEVEN SPORTS en Cage Warrios hebben de traditionele (sport-) media in België veel aandacht besteed aan deze topcompetitie. Het nieuwe Cage Warriors evenement (nummer 94) zal op zaterdag 16 juni doorgaan in de Lotto Arena en zal nog grootser en spectaculairder zijn dan de voorbije editie.

Ter voorbereiding van de nieuwe Cage Warriors avond in de Lotto Arena ondersteunt ELEVEN SPORTS bovendien twee lokale MMA-evenementen in Antwerpen en Bergen. Voormalig MMA-kampioen Ben Dandois organiseert op zaterdag 17 maart het Staredown Fighting Championship in de Expo Sporthal in Deurne. Op de affiche staan verschillende grote Antwerpse MMA-vechters zoals Cindy Dandois, Richard Mpayi en Jan Quaeyhaegens. In Bergen wordt op dezelfde avond European Beatdown georganiseerd, waar niet alleen Belgische, maar ook Europese toptalenten present tekenen. Lokale en internationale vechters zien deze twee fight-avonden als springplank naar een eventueel ticket voor het grote Cage Warrios evenement in de Lotto Arena op 16 juni.

“Fighting wordt alsmaar populairder in België en we zijn dan ook trots dat we samen met Cage Warriors de lokale MMA-scene nog een extra duwtje in de rug kunnen geven”, aldus Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “De komende weken en maanden zullen verschillende lokale vechters zich willen tonen om een plaatsje op de affiche van Cage Warriors 94 te bemachtigen.”

“Ons vorige bezoek aan België was een groot succes voor zowel de sport als voor de samenwerking tussen Cage Warriors en ELEVEN SPORTS. De avond in de Lotto Arena was zo goed dat we er een vervolg aan willen breien”, zegt Cage Warriors President Graham Boylan. “We zullen samen met de clubs in Vlaanderen en Wallonië de Belgische gevechtssport mee op de Europese kaart proberen zetten. We kunnen haast niet wachten op deze nieuwe editie.”

Leave a Reply