ELEVEN SPORTS EN PROXIMUS VERLENGEN STRATEGISCH PARTNERSHIP

By 25 Juli 2018Press NL

Antwerpen, [25/07/2018] – ELEVEN SPORTS en Proximus hebben hun strategische samenwerking met drie jaar verlengd. Beide partijen bereikten een akkoord over de distributie van de Eleven Sports kanalen op de verschillende platformen (TV, web, app) van Proximus. De deal omvat alle kanalen van Eleven Sports (1, 2 en 3) en loopt tot 2021.

Na de glansprestatie van de Rode Duivels op het WK in Rusland ontwaken in augustus de grote buitenlandse voetbalcompetities uit hun zomerslaap. Op Eleven Sports zit je op de eerste rij voor live en exclusief competitievoetbal uit Spanje, Duitsland, Italië en het allerbeste uit de Engelse bekercompetities. Daarnaast kan je ook de prestaties van de Rode Duivels en hun Europese concurrenten volgen in de UEFA Nations League en de kwalificatiecampagne voor EURO 2020. Net als de Bundesliga zijn deze internationale kwalificatieduels nieuw in het rechtenpakket van Eleven Sports. Bovendien zendt Eleven Sports ook NBA-basketbal, verschillende gevechtssporten, hockey, darts en wielrennen uit. Kortom: een bijzonder uitgebreid sportpakket!

Ook de komende drie seizoenen krijg je als Proximus-abonnee toegang tot de drie kanalen van Eleven Sports bij volgende abonnementsformules:

• International Sports (inbegrepen in Tuttimus aan 9,95€/maand) 
• All Sports (5€/maand in Tuttimus of 16,95€/maand)

Voor meer info over de verschillende formules en de juiste kanaalnummers: www.proximus.be.

“Wij zijn bijzonder tevreden dat we de samenwerking met Proximus kunnen verderzetten. De Proximus-abonnees zullen ook de komende drie seizoenen kunnen genieten van het ruime sportaanbod van Eleven Sports”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Naast onder andere LaLiga, Serie A, NBA en UFC werden ook de Bundesliga, de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 en de Nations League aan het pakket toegevoegd. Alle wedstrijden worden deskundig geanalyseerd en met veel passie gebracht door onze commentatoren. Bovendien werken we aan interactieve programma’s waarbij we de brug maken tussen live sportbeleving en de sociale media.”

“We zijn fier op deze nieuwe deal met Eleven Sports. We willen zoveel mogelijk live sport aan de liefhebbers kunnen aanbieden en deze overeenkomst over het uitzenden van de drie kanalen van Eleven Sports op alle platformen van Proximus past daar perfect in”, zegt Boutin Guillaume, Chief Consumer Market Officer bij Proximus. “Bovendien wordt de Bundesliga vanaf dit seizoen toegevoegd aan het pakket. En dat zonder prijsverhoging! Voor meer info over alle beschikbare kanalen en competities: www.proximus.be/sport.”

Leave a Reply