ELEVEN SPORTS EN TELENET VERLENGEN SAMENWERKING

By 6 Juni 2018Press NL

ANTWERPEN – Eleven Sports en Telenet zetten hun strategische samenwerking verder. De komende drie jaar zullen de TV-kanalen van Eleven Sports opnieuw op het TV-platform van Telenet te zien zijn. Nieuw in de overeenkomst is dat ook Eleven Sports 3 in het aanbod van Telenet wordt opgenomen.

Door de uitbreiding van de overeenkomst met Telenet, zal nu ook Eleven Sports 3 beschikbaar zijn voor de Telenet-klanten in België. Sinds 2015 waren Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2 reeds beschikbaar bij Telenet. Nu komt daar het derde Eleven Sports-kanaal bij.

“Wij zijn blij onze samenwerking met Telenet verder te zetten. Het toevoegen van ons 3de kanaal in het aanbod is goed nieuws voor de fans. Het blijft immers onze ambitie om onze exclusieve sporten naar zoveel mogelijk fans in de markt te brengen. Wij blijven ook investeren in onze kanalen. Naast onder andere LaLiga, SerieA, NBA, UFC, komt er volgende seizoen ook de Bundesliga, de kwalificatiewedstrijden voor het EK en de Nations League bij, deskundig geanalyseerd en met veel passie gebracht door onze commentatoren. Ook kunnen de fans volgend seizoen rekenen op nieuwe interactieve programma’s waarbij we de brug maken tussen de live beleving en social media”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS.

ELEVEN SPORTS is de enige sportzender in België die beschikbaar is in ALLE huishoudens van het land. Kijkers van Eleven Sports krijgen de grootste voetbalcompetities aangeboden zoals LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Nations League, Euro Qualifiers 2020 en andere topcompetities zoals NBA, UFC en NFL. Deze premium-content wordt verder aangevuld met lokaal populaire content zoals Euro Hockey League, World Cup Darts en World Championship Darts alsook MMA-content met Cage Warriors.

Leave a Reply