ELEVEN SPORTS EN VOO VERSTERKEN HUN STRATEGISCH PARTNERSHIP

By 27 Augustus 2018Press NL

Antwerpen, [27/08/2018] – ELEVEN SPORTS en VOO hebben hun strategische samenwerking met drie jaar verlengd. Daardoor zullen de Spaanse, Italiaanse en Duitse voetbalcompetities ook de komende seizoenen te bekijken zijn via VOOsport World, net als de NBA. Nieuw is dat ook het derde kanaal van ELEVEN SPORTS, Eleven Sports 3, zal toegevoegd worden aan VOOsport World.

Al sinds de opstart van ELEVEN SPORTS in België zaten de kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2 in het sportbetaalpakket van VOO. Die samenwerking wordt nu met drie seizoenen verlengd én wordt bovendien uitgebreid met ook het derde Eleven Sports-kanaal. Alle kanalen van ELEVEN SPORTS zullen dus te zien zijn bij VOO met een abonnement op VOOsport World.

Bij ELEVEN SPORTS zitten de VOO-kijkers op de eerste rij voor live en exclusief competitievoetbal uit Spanje, Duitsland, Italië en het allerbeste uit de Engelse bekercompetities (FA Cup en Carabao Cup). Daarnaast kunnen zij ook de grootste affiches van de UEFA Nations League en van de kwalificatiecampagne voor EURO 2020 en het WK 2022 bij Eleven Sports volgen. Net als de Bundesliga zijn deze internationale kwalificatieduels nieuw in het rechtenpakket van Eleven Sports. Bovendien zendt Eleven Sports ook NBA-basketbal, verschillende gevechtssporten, hockey en darts uit. Kortom: een bijzonder uitgebreid sportpakket!

Voor meer info over de pakketten en de juiste kanaalnummers: http://www.voo.be/fr/tv/voosport-world/.

“Wij zijn bijzonder tevreden dat we de samenwerking met VOO kunnen verderzetten. De VOO-abonnees zullen ook de komende drie seizoenen kunnen genieten van het ruime sportaanbod van Eleven Sports”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Door de nieuwe deal met VOO zijn de drie Eleven Sports-kanalen beschikbaar voor de abonnees van alle grote operatoren in België. En dat blijft ons streefdoel: Eleven Sports naar zoveel mogelijk Belgische huiskamers brengen.”

“We zijn enom tevreden met dit versterkte partnership met Eleven Sports. We beschikken met de negen kanalen via VOOsport World en ons aanbod van Be tv Sport over een uniek en uitgebreid pakket van sport- en voetbalrechten”, zegt Edouard Rodriguez, Algmeen Directeur bij Be tv.

Leave a Reply