ELEVEN SPORTS PAKT UIT MET LANDGENOTEN DESMAE EN BOULAND OP CAGE WARRIORS IN ANTWERPEN

By 23 April 2018Press NL

Antwerpen, [23/04/2018] – Zaterdag 16 juni komen de beste Europese MMA-vechters terug naar Antwerpen. ELEVEN SPORTS kan met trots de eerste namen aankondigen voor Cage Warriors 94. De Belgen Brian Bouland en Donovan Desmae staan te popelen om zich voor eigen volk te tonen.

In november vorig jaar was het allereerste MMA-evenement op Belgische bodem een groot succes. De Lotto Arena zat afgeladen om de grootste Europese MMA-sterren live aan het werk te zien. Zaterdag 16 juni wil ELEVEN SPORTS een vervolg breien aan dat succes met Cage Warriors 94. De Belgen Brian Bouland en Donovan Desmae, die allebei indruk maakten op CW91 in Wales, komen er in actie voor eigen volk. Er werden bovendien nog een pak andere namen aan de affiche toegevoegd: Maarten Wouters (BEL), Jan Quaeyhaegens (BEL), Phil Mulpeter (IRL), Dean Trueman (ENG), Sam Creasey (ENG), Hubert Geven (NL), Erdi Karatas (NL), Jarno Errens (NL), Eva Dourthe (FR) en Cory McKenna (ENG).

“België heeft enkele grote MMA-talenten die een sterke reputatie hebben opgebouwd in Europa”, zegt Cage Warriors voorzitter Graham Boylan. “Bouland en Desmae behoren dit jaar tot de absolute top met enkele straffe KO’s op hun palmares.”

“We zijn trots dat de strafste Belgische vechters al hebben toegezegd voor Cage Warriors 94”, zegt Anouk Mertens, Managing Director van Eleven Sports Belgium. “Wij blijven een voortrekkersrol spelen in de ondersteuning van MMA en andere gevechtssporten in België. De sporttak groeit enorm snel en deze nieuwe samenwerking met Cage Warriors onderstreept de internationale interesse in de Belgische markt.”

Je kan je tickets voor CW94 bestellen op de website van Tele Ticket Service.

Leave a Reply