ELEVEN SPORTS SLUIT EXCLUSIEVE DEAL MET NBA G LEAGUE

By 9 Januari 2018Press NL

Antwerpen, [09/01/2018] – ELEVEN SPORTS heeft met de NBA een deal gesloten over de exclusieve uitzendrechten van de NBA G League, de officiële B-reeks van de NBA.

De NBA G League werd tot vorig seizoen de ‘NBA Development League’ genoemd, omdat het de officiële wachtkamer is voor een heleboel voornamelijk jonge spelers die de overstap willen maken naar de NBA. ELEVEN SPORTS heeft de exclusieve uitzendrechten verworven voor de resterende wedstrijden van het seizoen 2017-2018.

De basketliefhebber zat bij ELEVEN SPORTS al goed voor live NBA-basketbal én de Europese duels van BC Oostende. Met de exclusieve rechten voor de NBA G League wordt het basketbalpakket dus nog verder uitgebreid. De samenwerking tussen de NBA G League en ELEVEN SPORTS beperkt zich overigens niet alleen tot België en Luxemburg. Ook in de USA, Singapore en Taiwan zal ELEVEN SPORTS de NBA G League exclusief uitzenden.

“Met deze deal zetten we ons sterk partnership met de NBA nog eens extra in de verf”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “We zijn trots dat we de basketbalfans in België een zo ruim en gevarieerd mogelijk basketbalaanbod kunnen presenteren.”

“De samenwerking met ELEVEN SPORTS is van monumentaal belang voor de NBA G League. Op deze manier vergroten we ons wereldwijd bereik en maken we nog meer basketbalfans warm voor deze competitie”, zegt Malcolm Turner, NBA G League President. “In dit historische jaar, waarin een recordaantal van 26 teams meedoet, zal de NBA G League alleen maar groeien. En door de uitzendingen van ELEVEN SPORTS zal de populariteit van de competitie verder toenemen.”

Leave a Reply