ELEVEN SPORTS STELT GUILLAUME COLLARD AAN ALS MANAGING DIRECTOR VOOR BELGIË EN LUXEMBURG

By 8 april 2019Press NL

Antwerpen, [8/04/2019] – ELEVEN SPORTSHQ heeft de benoeming aangekondigd van Guillaume Collard als Managing Director voor de operaties van de Groep in België en Luxemburg.

Guillaume Collard (34) vervoegde het team van Eleven Sports in 2016 en volgt nu Anouk Mertens op die in november vorig jaar tot COO van de Eleven Sports Group werd benoemd.

Sinds de lancering in juli 2015, kende Eleven Sports een enorme groei in België en Luxemburg. In minder dan drie jaar tijd werd het bedrijf winstgevend en verwierf het 100% penetratie in de kijkersmarkt.

Guillaume Collard was voorheen Head of Business Development voor Eleven Sports in België en Luxemburg. Hij speelde een cruciale rol in het succes van het bedrijf door het sluiten van commerciële deals met operatoren, sponsors en partners. Hij zorgde ook voor de verwerving van een brede waaier aan premium uitzendrechten.

Nadien combineerde hij die job met deze van Head of Acquisitions voor de ganse Eleven Sports Group. Hij zal deze functie ook in de toekomst blijven uitoefenen.

Anouk Mertens, COO van de Eleven Sports Group:

“Ik heb gedurende drie jaar met Guillaume samengewerkt binnen ons Belgisch team. Ik ben ervan overtuigd dat ons bedrijf in goede handen is. Het is dus een natuurlijke transitie en ik verheug er me nu al op om onze nauwe samenwerking verder te zetten. Guillaume heeft een uitstekende kennis van de lokale business en van de markt. Als lid van ons team heeft hij sterk bijgedragen aan de uitbouw van Eleven Sports als één van de voornaamste leveranciers van sportcontent.”

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports in België en Luxemburg:

“Ik ben zeer blij met deze opportuniteit om het uitstekende werk van Anouk en het team verder te zetten en om van Eleven Sports verder een florerend bedrijf te maken in zowel België als Luxemburg. We beschikken over een uitstekend team dat erop gebrand is ons aanbod voor alle fans in dit land verder te innoveren en te verbeteren. Ik kijk ernaar uit om heel snel aan de slag te gaan in mijn nieuwe functie om onze positie in de markt te blijven verankeren en te versterken.”

Vooraleer over te stappen naar Eleven Sports, bekleedde Guillaume Collard verschillende directiefuncties bij Proximus waaronder deze van Head of Content Strategy.

Hij zal zijn nieuwe functie opnemen vanaf maandag 8 april.

Leave a Reply