ELEVEN SPORTS VERLENGT DEAL MET WORLD DARTS CHAMPIONSHIPS EN ZENDT OOK VOOR HET EERST SNOOKER UIT

By 7 November 2017Press NL

Antwerpen, [07/11/2017] – ELEVEN SPORTS zal voor het eerst in de driejarige geschiedenis van de zender live snooker uitzenden. Op Eleven Sports 1 zal de sportliefhebber tot zondag 12 november niets hoeven te missen van de 2017 Champion of Champions, een snooker-variant van de masters in het tennis met de beste spelers ter wereld. Ook onze landgenoot Luca Brecel is van de partij.

De zestien beste snookerspelers ter wereld blazen deze week verzamelen in het Engelse Coventry voor de 2017
Champion of Champions. Alle grote namen zijn aanwezig, met natuurlijk de wereldberoemde Ronnie O’Sullivan
(dit jaar nog winnaar van de Masters en de English Open) en titelverdediger John Higgins, maar ook onze
jonge landgenoot Luca Brecel. Vanaf vandaag (dinsdag) hoef je van dit prestigieuze toernooi geen seconde te
missen op Eleven Sports 1 en online op www.elevensports.be!

De exclusieve uitzendrechten voor de 2017 Champion of Champions kaderen in een vernieuwde deal tussen ELEVEN SPORTS en Matchroom Sports. In die overeenkomst worden de rechten voor de World Darts Championships en de World Cup of Darts overigens verlengd. Het komende jaar zit je bij ELEVEN SPORTS dus opnieuw op de eerste rij voor de belangrijkste darts-toernooien.

“We zijn heel verheugd dat we onze samenwerking met Matchroom Sports hebben kunnen verlengen. Darts is immers behoorlijk populair in België. Daarbovenop voegen we ook voor de eerste keer een groot snookertoernooi toe aan onze portfolio. Een nieuwe mijlpaal,” zegt Anouk Mertens, Managing Director, ELEVEN SPORTS BELGIUM.

Leave a Reply