ELEVEN SPORTS ZENDT COMPETITIEWEDSTRIJD VAN PSG LIVE UIT OP FACEBOOK

By 19 December 2017Press NL

Antwerpen [19/12/2017] – Woensdag 20 december wordt een drukke dag voor ELEVEN SPORTS. Door de twee mooie affiches in de Engelse Carabao Cup en het wereldkampioenschap darts zal de competitiewedstrijd van PSG uitzonderlijk op de Facebook-pagina van ELEVEN SPORTS uitgezonden worden.

ELEVEN SPORTS beschikt intussen over drie HD-kanalen om zoveel mogelijk live wedstrijden uit de uitgebreide rechtenportefeuille te kunnen uitzenden. Woensdagavond spelen Chelsea en Man United in de Carabao Cup en op Eleven Sports 3 zitten de dartsliefhebbers nog tot en met 1 januari goed voor alle duels van op het World Darts Championship in Londen.

Vandaar de keuze om de competitiewedstrijd van PSG woensdagavond 20 december live uit te zenden op Facebook. De Parijse topclub neemt het tijdens deze midweekspeeldag in de Ligue 1 op tegen middenmoter Caen. De wedstrijd wordt van begin (20u50) tot einde (22u50) live uitgezonden op Facebook, met commentaar in het Frans. De Facebook Live van deze wedstrijd wordt gegeoblockt, wat wil zeggen dat ze enkel in België en Luxemburg te zien zal zijn.

“ELEVEN SPORTS wil voor alle fans op alle platformen beschikbaar zijn”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Omdat we woensdagavond zoveel mooie affiches in de aanbieding hebben, wijken we voor de wedstrijd van PSG uitzonderlijk uit naar ons Facebook-kanaal. Een vroeg kerstcadeautje voor onze trouwe kijkers.”

Programma ELEVEN SPORTS woensdag 20 december
• 20u00: World Darts Championship (Eleven Sports 3)
• 20u45: Chelsea – Bournemouth (Eleven Sports 2)
• 20u50: PSG – Caen (Eleven Sports Facebook)
• 21u00: Bristol – Man Utd (Eleven Sports 1)

Leave a Reply