LALIGA DRIE JAAR LANGER OP ELEVEN SPORTS!

By 26 Januari 2018Press NL

Antwerpen, [26/01/2018] – ELEVEN SPORTS heeft de samenwerking met LaLiga voor de EXCLUSIEVE live-rechten met drie jaar verlengd. Voetbalfans zullen de komende drie jaar bij ELEVEN SPORTS opnieuw kunnen genieten van de sterkste voetbalcompetitie ter wereld!

ELEVEN SPORTS zal ook de komende drie seizoenen de wedstrijden uit LaLiga LIVE en EXCLUSIEF uitzenden. Al sinds de start van ELEVEN SPORTS in België en Luxemburg is de Spaanse voetbalcompetitie het paradepaardje van de zender. Met FC Barcelona en Real Madrid spelen dan ook twee van de sterkste teams ter wereld in Spanje en met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo huisvest LaLiga al 9 (!) jaar op rij de winnaar van de Gouden Bal, de ultieme bekroning voor de beste voetballer ter wereld. Met onder meer Vermaelen, Carrasco, Januzaj, Andreas Pereira en Bakkali heeft LaLiga bovendien een sterke aantrekkingskracht voor de Belgische voetballiefhebber.

De voorbije drie seizoenen heeft ELEVEN SPORTS van elke speeldag in de Spaanse hoogste voetbalklasse minstens 6 wedstrijden live uitgezonden, de komende drie jaargangen zal ELEVEN SPORTS echter ELKE wedstrijd uit LaLiga live uitzenden via zijn verschillende uitzendplatformen. In de seizoenen 2018-2019, 2019-2020 en 2020-2021 hoeft de liefhebber van het Spaanse competitievoetbal dus geen minuut van zijn favoriete teams te missen dankzij ELEVEN SPORTS.

“Dat LaLiga na de succesvolle samenwerking van de voorbije drie jaar ook nu voor ELEVEN SPORTS kiest, stemt ons bijzonder tevreden”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Het toont dat ELEVEN SPORTS de live actie van LaLiga op een interactieve en innoverende manier tot bij de vele Belgische fans brengt. Vanaf volgend seizoen hoeven onze kijkers via onze verschillende platformen geen minuut te missen van deze topcompetitie!”

“ELEVEN SPORTS heeft de voorbije drie jaren LaLiga op een fantastische manier gecoverd”, zegt Melcior Soler, Director Audiovisual Department bij LaLiga. “Onze samenwerking is sinds 2015 aanzienlijk gegroeid en we kijken ernaar uit om ook de komende jaren de voetbalfans in België te plezieren met de prestaties van Messi, Ronaldo en Griezmann, maar ook met die van lokale helden als Vermaelen, Carrasco, Januzaj en Pereira.”

Leave a Reply