OOK WELSHE MMA-VEDETTE JACK SHORE BEVESTIGT AANWEZIGHEID OP CAGE WARRIORS IN BELGIË

By 20 Oktober 2017Press NL

Antwerpen, [20/10/2017] – Jack Shore, één van de grote opkomende talenten in de MMA-wereld, zal op zaterdag 25 november te zien zijn op het Cage Warriors 89 evenement in Antwerpen. De jonge Welshman is nog ongeslagen en neemt het in de Lotto Arena op tegen de eveneens ongeslagen thuisvechter Ayton De Paepe.

De Paepe (7-0) wil zijn geweldige reeks voor eigen publiek verder zetten, maar mag de Welshman Jack Shore (5-0) niet onderschatten. Naast De Paepe en Shore hebben ook de ongeslagen welterweights Jeferson Sant’Anna (2-0) en Artur Szczepaniak (3-0) hun aanwezigheid op het sensationele evenement in Antwerpen bevestigd.

Voor het Antwerpse publiek springt de aanwezigheid van broer en zus Dandois in het oog. Cindy Dandois maakt voor eigen volk haar comeback tegen Kerry Hughes en wil zo haar plek aan de absolute wereldtop weer veroveren. Broer Ben Dandois (6-3) sluit tegen Chico Martinez (12-17) zijn rijk gevulde professionele carrière af.

Het hoofdgevecht in Antwerpen gaat tussen de Ier Karl Moore, die na een wereldtitel bij de light-heavyweights ook voor de belangrijkste gordel bij de heavyweights gaat, en de Italiaan Mauro ‘The Hammer’ Cerilli. Moore heeft in de Lotto Arena een afspraak met de geschiedenis. Als hij in zijn opzet slaagt, wordt hij na Conor McGregor immers de tweede MMA-vechter die in twee verschillende gewichtsklassen wereldkampioen wordt.

Bevestigde fights:

• Karl Moore vs Mauro Cerilli (Cage Warriors Heavyweight World Title)

• Cindy Dandois vs Kerry Hughes

• Jack Shore vs Ayton De Paepe

• Jefferson Sant’Anna vs Artur Szczepaniak

• Leon Jansen vs Jan Quaeyhaegens

• Chico Martinez vs Ben Dandois

Tickets voor Cage Warriors 89 in de Lotto Arena in Antwerpen kunnen besteld worden via

https://www.teleticketservice.com/tickets/2017-2018/cage-warriors-89.

Leave a Reply