SUPER BOWL LIVE EN EXCLUSIEF OP ELEVEN SPORTS

By 1 Februari 2018Press NL

Antwerpen, [01/02/2018] – Op zondag 4 februari is het opnieuw zover: dan zit je bij ELEVEN SPORTS op de eerste rij voor de Amerikaanse Super Bowl. De 52ste editie van de NFL-finale kan wereldwijd op meer dan honderd miljoen kijklustigen rekenen. En op ELEVEN SPORTS hoef je er geen minuut van te missen!

Zondagnacht staan de New England Patriots en de Philadelphia Eagles tegenover elkaar in de 52ste editie van de Super Bowl. Tijdens deze All-American clash nemen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) het tegen elkaar op voor de NFL-titel. De New England Patriots, winnaar van de vorige editie, rekenen opnieuw op superster Tom Brady, de quarterback die voor de 8ste keer een gooi doet naar de overwinning in één van de meest legendarische sportwedstrijden ter wereld. De Philadelphia Eagles hopen dat reserve- quarterback Nick Foles in zijn allereerste Super Bowl nog wat van de magie uit de play-offs bewaard heeft en kan uitgroeien tot een lokale held. Wie van de twee trekt er aan het langste eind?

Tijdens de nacht van zondag 4/02 op maandag 5/02 kan je de 52ste Super Bowl Lll op Eleven Sports LIVE en EXCLUSIEF volgen vanuit je luie zetel. Vanaf 23h45 beginnen we er aan op Eleven Sports 2, maar je kan de Super Bowl LII ook bekijken via de app of online met een All American Pass (6€/maand voor de beste Amerkaanse sporten). Alle info op https://allamericanpass.elevensports.be.

Leave a Reply