TOPAFFICHES NATIONS LEAGUE LIVE OP ELEVEN SPORTS

By 4 september 2018Press NL

Antwerpen, [4/09/2018] – Donderdag begint de UEFA Nations League, de nieuwe landencompetitie die wordt gespeeld door de 55 UEFA-lidstaten. ELEVEN SPORTS heeft de live uitzendrechten verworven van deze gloednieuwe competitie. Deze week staan er meteen enkele topaffiches op het programma.

In de UEFA Nations League worden de 55 lidstaten van de UEFA onderverdeeld in vier divisies: A (hoogste divisie, 12 teams), B (12 teams), C (15 teams) en D (16 teams). De Rode Duivels zitten in Liga A en spelen volgende week dinsdag in IJsland hun allereerste duel in de Nations League. De dagen voordien komen zowat alle andere Europese toplanden al in actie en bij ELEVEN SPORTS zit je op de eerste rij om de concurrenten van de Duivels live te volgen. Tussendoor worden ook nog enkele mooie oefenduels afgewerkt, die eveneens live te volgen zijn op ELEVEN SPORTS.

Alle topwedstrijden worden uitgezonden op de lineaire (tv-) kanalen, de ‘kleinere’ matchen uit de lagere divisies worden allemaal gratis uitgezonden op de website www.elevensports.be. Op sociale media en in onze televisiemagazines volgen we bovendien de Rode Duivels en de andere toplanden van nabij, met reportages en interviews. Deze week waren we te gast in Clairefontaine bij Les Blues in en spraken we in Parijs ook met wereldkampioen ‘98 Emanuel Petit en Jérôme Rothen over de Rode Duivels.

Topaffiches Nations League op Eleven Sports:
 Donderdag 6/09: Duitsland – Frankrijk
 Vrijdag 7/09: Italië – Polen
 Zaterdag 8/09: Zwitserland – IJsland & Engeland – Spanje
 Zondag 9/09: Frankrijk – Nederland
 Maandag 10/09: Portugal – Italië
 Dinsdag 11/09: Spanje – Kroatië

Programma oefenduels op Eleven Sports:
 Donderdag 6/09: Portugal – Kroatië
 Zondag 9/09: Duitsland – Peru
 Dinsdag 11/09: Engeland – Zwitserland

Leave a Reply