WBO-TITELGEVECHT BIJ DE ZWAARGEWICHTEN LIVE EN EXCLUSIEF OP ELEVEN SPORTS

By 8 December 2017Press NL

Antwerpen, [8/12/2017] – ELEVEN SPORTS en bokspromotor Fighting Spirit hebben een akkoord bereikt over de exclusieve live uitzending van het WBO-titelgevecht bij de zwaargewichten tussen de Rus Alexander Povetkin (38) en zijn Roemeense challenger Christian Hammer (30) op vrijdag 15 december.

Op 15 december staat in het Russische Yekaterinburg de WBO-titel bij de zwaargewichten op het spel. De Roemeense uitdager Christian Hammer neemt het op tegen de Russische voormalige wereldkampioen Alexander Povetkin. Hij werd in 2004 bovendien ook Olympisch kampioen. Van zijn 33 profkampen won hij er 32 waarvan 23 op KO. De 8 jaar jongere Christian Hammer won tot hiertoe 22 van zijn 26 profkampen, 12 op KO.

De winnaar van dit duel mag het opnemen tegen de regerende wereldkampioen bij de zwaargewichten Joseph Parker. De hele boksgala-avond, met het gevecht tussen Hammer en Povetkin als hoofdaffiche, zal live en exclusief online te volgen zijn op www.elevensports.be via pay per view (10€).

“We zijn enorm tevreden dat we dit titanenduel aan onze uitgebreide portfolio van gevechtssporten kunnen toevoegen”, zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Het recente succes van Mayweather vs. McGregor en het MMA-evenement Cage Warriors in Antwerpen, onderstreept het groeiende enthousiasme van het Belgische publiek voor gevechtssporten.”

Voor meer informatie: https://boxingeventpass.elevensports.be.

Leave a Reply