DUBBELE CLASICO IN COPA DEL REY LIVE EN EXCLUSIEF OP ELEVEN SPORTS

By 5 februari 2019Press NL

Antwerpen, [05/02/2019] – ELEVEN SPORTS Belgium heeft de exclusieve uitzendrechten verworven voor de dubbele Clasico in de halve finale van de Copa del Rey. Vier dagen na de terugwedstrijd staat er ook in de competitie een Clasico op het programma. Dat wil zeggen dat er de komende weken liefst drie duels tussen Real Madrid en Barcelona live en exclusief te zien zullen zijn op ELEVEN SPORTS.

Morgenavond, op 6 februari, ontvangt competitieleider FC Barcelona aartsrivaal Real Madrid in de heenwedstrijd van de halve finales in de Copa del Rey. Drie weken later, op woensdag 27 februari, staat de terugwedstrijd in het Estadio Bernabéu op het programma. Beide wedstrijden zullen live en exclusief te bekijken zijn op Eleven Sports. Vier dagen na de terugwedstrijd in de halve finale van de Copa del Rey, staat er ook in LaLiga een Clasico op het menu. Ook die wedstrijd is – uiteraard – live te zien op Eleven Sports.

De komende weken zit je dus goed voor drie Clasico’s bij Eleven Sports, zeg maar gerust de thuishaven van het Spaanse topvoetbal in België. Ook via ELEVEN SPORTS in Polen en in het Verenigd Koninkrijk zullen de drie Clasico’s live en exclusief te volgen zijn.

Drie Clasico’s op Eleven Sports:

Woensdag 6/02 om 21u00: Barcelona – Real Madrid (heenwedstrijd ½ finale Copa del Rey)
Commentatoren: Dieter Landuyt & Gilles De Bilde

Woensdag 27/02 om 21u00: Real Madrid – Barcelona (terugwedstrijd ½ finale Copa del Rey)

Zaterdag 02/03 om 20u45: Real Madrid – Barcelona (LaLiga)

Leave a Reply