THUISVECHTER TOMMY DEPRET ZET PUNT ACHTER CARRIERE NA CAGE WARRIORS IN ‘ZIJN’ ANTWERPEN

By 8 november 2017Press NL

Antwerpen, [08/11/2017] – De 38-jarige Antwerpenaar Tommy Depret komt nog één keer in actie in de MMA. Op 25 november neemt hij in ‘zijn’ Antwerpen afscheid van het grote publiek met een duel tegen de Brit John Maguire op Cage Warriors 89.

Tommy Depret werd Belgisch, Europees en vice-wereldkampioen en vocht onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Japan, China en de Verenigde Staten. Maar voor zijn allerlaatste gevecht keert hij terug naar zijn roots. Als inwoner van Deurne zal hij in de Antwerpse Lotto Arena op een voor hem héél symbolische plek afscheid nemen van zijn trouwe fans. Depret neemt het in zijn allerlaatste gevecht op tegen de ervaren Brit John Maguire, een ex-UFC-vechter met 24 professionele overwinningen achter zijn naam.

“Ik ben blij dat ik voor mijn laatste gevecht niet tegen een pannenkoek moet vechten”, zegt Tommy Depret. “Het zal heel heavy worden, maar dat is goed. Dan weet ik waarvoor ik train.”

Het hoofdgevecht in Antwerpen gaat tussen de Noord-Ier Karl Moore, die na een wereldtitel bij de light-heavyweights ook voor de belangrijkste gordel bij de heavyweights gaat, en de Italiaan Mauro ‘The Hammer’ Cerilli. Moore heeft in de Lotto Arena een afspraak met de geschiedenis. Als hij in zijn opzet slaagt, wordt hij na Conor McGregor immers de tweede MMA-vechter die in twee verschillende gewichtsklassen wereldkampioen wordt.

Reserveer je tickets voor Cage Warriors 89 in Antwerpen op www.teleticketservice.com.

Leave a Reply