VOLG DE EERSTE LALIGA-WEDSTRIJD VAN EDEN HAZARD GRATIS OP GROOT SCHERM AAN HET ATOMIUM

By 16 augustus 2019Press NL

ELEVEN SPORTS en LALIGA nodigen alle voetbalfans en de fans van Eden Hazard uit om aanstaande zaterdag, 17 augustus om 17 uur, het competitiedebuut van Eden Hazard bij Real Madrid live mee te maken. De wedstrijd Celta de Vigo-Real Madrid wordt op groot scherm uitgezonden op de Esplanade van het Atomium. De toegang is gratis.

Met zijn transfer naar Real Madrid maakte Eden Hazard zijn kinderdroom waar. De competitievoorbereiding met de Koninklijke liep niet altijd even vlot maar Hazard liet bij momenten toch al zien welke waarde hij voor Real kan betekeken. Zo scoorde hij een fantastisch doelpunt in het oefenduel tegen Salzburg. In de eerste competitiewedstrijd tegen Celta de Vigo zal de Koninklijke én Hazard alle twijfels ongetwijfeld willen wegnemen.

Eleven Sports zendt als rechtenhouder van de Spaanse competitie wekelijks alle LaLiga wedstrijden en dus ook deze van Real uit. Om de competitiestart te vieren en vooral om samen met alle sportfans de aanvoerder van de Rode Duivels naar de overwinning te schreeuwen, zendt Eleven Sports de wedstrijd gratis uit op een groot scherm aan het Atomium.

Deze publieke screening van de wedstrijd maakt deel uit van het Duse Festival, een urban sports en lifestyle festival dat zaterdag plaats heeft aan het Atomium in Brussel. Het Duse festival begint al om 11 uur met minivoetbal, basketbal en panna tornooien en demonstraties. Eleven Sports voorziet ook diverse randactiviteiten voorzien zoals een reuze voetbaldarts en een virtual reality challenge.

Dankzij LaLiga maken bezoekers ook kans op een trip naar een wedstrijd van van Real Madrid in Santiago Bernabeu, officiële shirts van Eden Hazard en officiële LaLiga wedstrijdballen.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports Belgium/Luxemburg:

“De overgang van Hazard naar Real Madrid is dé voetbaltransfer van deze zomer. Iedereen wil het competitiedebuut van Eden bij Real vanaf de eerste rij meemaken. Door de eerste officiële wedstrijd van Hazard in LaLiga op groot scherm uit te zenden, willen we een maximum aantal fans laten genieten van deze nieuwe mijlpaal voor het Belgische voetbal.”

Leave a Reply